Üniversitemiz "Milas'ta Sağlıklı Yaşam İçin Şimdi Bisiklet Zamanı" etkinliğini gerçekleştirdi

Ülkemizin soğuk kış mevsiminin yaşandığı bu günlerde, Milas'ta 20 °C'de bisiklete binen katılımcılar Milas'ın merkez ve tarihi bölgelerinde gezinti yapti. Etkinliğe; Rektörümüz Prof Dr. Hüseyin Çiçek ve ailesi, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Sırrı Gurleyik, Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, KYK Müdürü Serkan Acarsoy, SGK Müdürü Ömer Gülter, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukçuoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Öğr. Gör. Feridun Ekmekçi önderliğinde Muğla profesyonel bisikletçiler derneği, Veteriner Fakültesi ve Milas Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanlari ve öğrencileri katıldı. Etkinliğimiz Milas Atapark’ta başladı, şehir turunun ardından Menteş köyü ve Beçin mahallesinden geçilerek Milas Veteriner Fakültesi Kampüsünde son buldu. Bisiklet etkinliğinin ardından kampüsümüzde katılımcılara kahvaltı ikramı yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 24.11.2019 11:10 Okunma Sayısı : 2151