Milas Veteriner Fakültesi,  Arıcılık ve İpekböcekçiliği Araştırma Uygulama Merkezi,   Muğla Tarım Orman İl Müdürlüğü,  Muğla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte Üniversitemiz Öğrencileri, Akademik ve İdari personeline yönelik Arıcılık Kursu düzenlendi.

Eğitim kapsamında Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi’nde Tarım Orman İl Müdürlüğü’nden Süleyman KURNAZ, Menteşe Tarım Orman İlçe Müdürlüğü’nden Fatih KAHRAMAN ve Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ali SORUCU kursiyerlere bal arısının biyolojisi, koloni bireyleri, arı bakım ve beslemesi, arı hastalıkları ile ilgili teorik eğitim verdi.  Teorik eğitimlerin devamında katılımcılara arılıkta uygulama yaptırıldı. Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerler Usta Arıcılık Sertifikası almaya hak kazandı.

Son Güncelleme Tarihi : 28.07.2021 13:57 Okunma Sayısı : 1350