Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş (DEPARK) tarafından TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Destek Programı kapsamında yürütülen BİGGSİNERJİ programı Duyurusu

DEĞERLİ GİRİŞİMCİ ADAYLARI ! BİGGSİNERJİ, Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme A.Ş. (DEPARK) yürütücülüğünde İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. (Teknopark İzmir) ve İzmir Ekonomi Üniversitesi işbirliği ile yürütülen, Ülkemizin bilim, teknoloji ve yenilik stratejisinde yer alan öncelikli alanlar ile TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı (BİGG: Bireysel Genç Girişimcilik) çağrısındaki tematik alanlarda iş fikri olan girişimci adaylarına eğitim, mentorluk, danışmanlık ve kuluçka hizmetlerinin sunulduğu bir destek programıdır.

TÜBİTAK BİGG Programı ile Akademisyenlerin, Öğrencilerin, Girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, tezlerini, projelerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi, böylece nitelikli girişimciliğin özendirilmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlanmaktadır. Program detayları, bilgilendirme toplantılarında verilecektir.

BİGG Programı kapsamında TÜBİTAK tarafından teminat alınmaksızın geri ödemesiz (hibe) olarak 200.000 TL destek verilmektedir.
Son Başvuru Tarihi: 25 Mart 2021
Detaylı Bilgi İçin: www.biggsinerji.com
Başvuru İçin: http://biggsinerji.com/portal/

Son Güncelleme Tarihi : 05.03.2021 12:46 Okunma Sayısı : 1013

Son Duyurular