Tiran Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Musabelliu fakültemizi ziyaret etti

Tiran Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Musabelliu ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayhan Erol Fakültemize ziyarette bulundular. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Artay YAĞCI fakülte birimleri hakkında bilgi verdi ve ikili işbirliği anlaşmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  Heyet ile birlikte Milas ve Güllük’teki tarihi yerler ziyaret edildi. Heyet sonrasında merkez kampüse geçerek Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti.  Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek ile Tiran Tarım Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Musabelliu, ikili iş birliği protokolü ve Erasmus+Kurumlar arası anlaşmasını imzaladı. 5 yıl geçerliliği olan protokol uyarınca, iki üniversite arasında öğrenci ve personel değişiminin yanı sıra ortaklaşa bilimsel etkinlikler düzenlenmesi ve akademik çalışmalar yapılması konularında mutabakata varıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 29.07.2020 19:36 Okunma Sayısı : 1981

Son Duyurular