Üniversitemiz bünyesinde Atçılık ve Binicilik Topluluğunu kuran Fakültemiz öğrencileri, Milas'ta bulunan bir binicilik tesisine ziyarette bulundu

Üniversitemiz Milas Veteriner Fakültesi öğrencileri Milas’ta bulunan bir binicilik tesisine teknik inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Milas Veteriner Fakültesi doktor öğretim üyeleri Dr.N.Emre Gür ve Dr.Osman Bulut koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ziyarette, tesiste bulunan atlar üzerinde ata yaklaşım, vücut kondisyonu değerlendirmesi, dış bakıda tespit edilecek temel vital parametreler hakkında bilgiler verildi. Ayrıca tesis sorumlusu ve lisanslı binici Hamza Karaağaç tarafından binicilik ve atların yürüyüş şekilleri anlatıldı.

Milas Veteriner Fakültesi öğrencilerinin atçılık konularındaki çalışmalarını, Üniversitemiz bünyesinde kurulan Atçılık ve Binicilik Topluluğu kapsamında sürdürmeleri planlanmaktadır.

Son Güncelleme Tarihi : 20.12.2019 10:30 Okunma Sayısı : 2336