1. DÖNEM ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Fakültemiz, 1. dönem öğrencileri için Muğla protokolü, Muğla halkı ve öğrenci ailelerinin de katılımıyla geniş bir mezuniyet töreni gerçekleştirdi. Törende Üniversite Rektörümüz Turhan Kaçar, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay YAĞCI, Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serkan ALPÖZEN, Muğla Tarım Orman İl Müdürü Barış SAYLAK ve 1. dönem öğrencimiz Tunahan Öztürk, günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalarını gerçekleştirdi.

Dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildikten sonra Dönem 1.si Tunahan Öztürk yaş kütüğüne plaket çaktı ve ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.
Tören, öğrencilerimizin toplu  Veteriner Hekim Andının okunması ve kep atmasının ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 22.06.2023 12:37 Okunma Sayısı : 516