Milas Patileri Topluluğu Sokak Hayvanlarını besleme ve Bodrum sahili temizleme etkinliği düzenledi

Milas Patileri Topluluğu olarak Milas Gençlik Merkezi ve Bodrum Belediyesi ile birlikte Bodrum Sokak Hayvanlarını besleme ve Bodrum sahili temizleme etkinliği düzenledik. Etkinliğimizde öncelikle Bodrum’un tarihi yerlerinden Antik tiyatro, Pedesa Antik kenti ve Yel değirmenleri gezerek başladık. Öğle yemeği arasından sonra Limandan-Bodrum belediyesi halk plajına kadar olan alanda sokak hayvanlarını besledik, halkımıza ücretsiz mama dağıttık ve sahil temizliği gerçekleştirdik. Bodrum Belediyesi aynı zamanda 1 araç ve 1 veteriner hekim tahsis etmiş olup kısırlaştırılmadığı tespit edilen sokak hayvanları yakalanıp Bodrum belediyesi Turgut Reis Sokak Hayvanları Geçici Bakımevine götürülmesi sağlandı. Özellikle bodrum esnafı ve bodrum halkı yaptığımız etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirttiler. Etkinliğimize 70 topluluk üyesi öğrencimiz, topluluk koordinatörü Dr.Kemal Aksoy, fakülte öğretim üyelerimizden Dr.Şamil Sefergil ve ailesi, Milas Gençlik merkezi üyeleri ve Bodrum Belediyesinden veteriner hekim Tuğçe Kayış katılarak destek vermişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 14.10.2019 10:13 Okunma Sayısı : 2415