Emekli Personellerimize Plaket Takdim Töreni Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne uzun süre hizmet etmiş ve Milas Veteriner Fakültesi’nin kurulduğu günden beri görev yapmış, emekliliğe ayrılma zamanı gelmiş idari personele plaket takdim töreni düzenlendi.

Milas Veteriner Fakültesi idari personeli olarak, güvenlik görevlisi kadrosunda görev yapmış olan Mehmet Tavaslı ve idari destek kadrosunda görev yapmış olan Levent Balık’a, fakültemizde akademik ve idari kadronun katıldığı törende, Dekanımız Prof. Dr. Artay Yağcı tarafından birer plaket takdim edildi.

Dekanımız Prof. Dr. Artay Yağcı plaket takdiminde, ayrılan personele bundan sonraki yaşamlarında aileleri ile sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileyerek, gönül bağın kopmamasını temenni ettiğini ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi : 26.03.2023 22:43 Okunma Sayısı : 419