Morfoloji Binamızın Temel Atma töreni gerçekleştirildi

Fakültemiz Kampüsü içerisine yapılması planlanan 800m² alana sahip Morfoloji Binasının temel atması için tören düzenlendi.

Törene MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Fakültemiz Dekanı-Rektör Yard. Prof. Dr. Artay Yağcı, İl ve İlçe protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende protokol konuşmalarının ardından temsili olarak temel atma butonlarına basıldı.

Milas Veteriner Fakültesi Morfoloji Binası, Temel Bilimler Bölümü ve Klinik Öncesi Bilimler Bölümünün laboratuvar ve derslik altyapısını güçlendirmek amacıyla projelendirilmiştir. Morfoloji Binasında 120 kişilik 2 derslik, 1 çok amaçlı uygulama laboratuvarı ve Anatomi laboratuvarının birimlerinden oluşacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 08.07.2022 14:00 Okunma Sayısı : 1001