Fakültemizde "Patili dostlarımız ile yaşam: Zoonozlar & Biyogüvenlik" paneli düzenlendi

Milas Veteriner Fakültesinde, 16 Aralık 2022 tarihinde Fakültemiz Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Emrah Şimşek, Doç. Dr. Mehmet Cengiz,  Doç. Dr. Şeyda Cengiz, Dr. Öğr. Üyesi Kemal Aksoy, Dr. Öğr. Üyesi Nurettin Çanakoğlu  ve Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Sürsal Şimşek  tarafından düzenlenen “Patili dostlarımız ile yaşam: Zoonozlar & Biyogüvenlik” başlıklı panelde, patili dostlarımızda görülen önemli bazı paraziter, viral, bakteriyel ve mikotik zoonozlar ile ilgili bilgiler paylaşılarak, zoonozların halk sağlığı açısından önemleri vurgulandı. Ayrıca patili dostlarımıza karşı davranış ve yaklaşımımızın nasıl olması gerektiği ile ilgili de önemli bilgiler verildi. Veteriner Hekimliği klinik uygulamalarında biyogüvenliğin önemi vurgulanarak panelimiz sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 21.12.2022 15:54 Okunma Sayısı : 452