HASTALIKLARDAN ARİ İŞLETME PROJESİ ÇALIŞMALARINDA SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI

6-7 Mart 2020 tarihleri arasında Milas Güney Ege 11. Uluslararası Gıda ve Tarım Fuarı çerçevesinde Muğla Tarım Orman il Müdürlüğü ve Milas Veteriner Fakültesi işbirliğinde “Hastalıklardan Ari İşletme Projesi Çalışmalarında Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı” düzenlenecektir. Çalıştay Fakültemiz Dekanlığı koordinatörlüğünde ve Milas Süt Birliğinin sponsorluğunda gerçekleştirilecektir. Bölge enstitüleri, akademisyenler, üreticiler, Tarım Orman İl Müdürlüğü ve Tarım Orman Bakanlığı yetkilileri Ari işletme Mevzuatının iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik bu çalıştayda bir araya gelecektir. Çalıştayda toplanan veri ve bilgiler bir sonuç bildirgesi ile birlikte TC Tarım Orman Bakanlığı’na sunulacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 18.06.2020 15:58 Okunma Sayısı : 1622