DÜNYA ARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ ARIM BALIM ÇOCUĞUM PROJESİ

TÜBİTAK 2209-A  projeleri kapsamında desteklenen Arım Balım Çocuğum projesinin 1. bölümünü Dünya Arı Gününde gerçekleştirdik.

Etkinliğimize Özge Koleji, İmi Koleji, Sınav Koleji ve Milas Merkez İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri katıldı. Misafir öğrencilere ile yapılan çeşitli Arı aktiviteleri ve Bal, polen tadımları sonrasında arılığımızda Arı ailesi tanıtıldı. Etkinlik Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Milas İlçe Tarım Orman Müdürlüğü, Muğla Arıcılar Birliği ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü katılımları ile gerçekleştirildi.
Projenin gerçekleşmesinde gece gündüz demeden çalışan fedakar öğrencilerimize, Milas İlçe Tarım Orman Müdürlüğünde görev yapan Veteriner Hekim Yusuf Demirezen'e, arıcı kıyafetlerimizin  sponsoru SİMECS Grup Serdar Altın'a çok teşekkür ederiz.
Projenin 2. aşamasını daha kapsamlı olarak Ekim ayında gerçekleştireceğiz.

Son Güncelleme Tarihi : 03.06.2022 00:39 Okunma Sayısı : 982