Dünya Veteriner Hekimler Günü etkinlikleri çerçevesinde 26 - 27 Nisan 2024 tarihlerinde Artistik Anatomi Sergisi gerçekleştirildi

Fakültemiz "Dünya Veteriner Hekimler Günü" etkinlikleri çerçevesinde 26 - 27 Nisan 2024 tarihlerinde "Artistik Anatomi Sergisi" 'ni gerçekletirdik. Açılışını Milas kaymakamı sayın Mustafa Ünver BÖKE'nin yaptığı sergide
Tubitak 2209-A Projeleri Kapsamında elde edilen eserlerin ve Anatomi anabilimdalının eğitsel ve görsel amaçlı kullanımına kazandırılmış materyaller ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Anatomi anabilim dalı akademik personeli Dr. Öğr. Üyesi Şamil Sefergil, Araş. Gör. Dr. Said Seyyid Sabancı ve Araş. Gör. Bahri Evcim ile öğrencilerimiz tarafından hazırlanan altmışa kadar eserin sergilendiği etkinliğe özellikle ilçemizde bulunan diğer eğitim kurumlarının öğrencilerinin ilgisi yoğundu.

Son Güncelleme Tarihi : 12.06.2024 11:07 Okunma Sayısı : 120