Fakültemiz ile Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği Protokolü İmzalandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal,  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fakültemiz Dekanı Prof Dr. Artay Yağcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever ve Ar-Ge ekibi katıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı, “Biz de bölgemize dokunacak projelere ve çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz. MSKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in destekleriyle burada bir arıcılık ve ipek böcekçiliği merkezi ve arıcılık topluluğu kurduk. Öğrencilerimiz, fakültemizde uygulamalı olarak eğitimlerini sürdürüyorlar. Bunun yanında süt inekçiliği ve balıkçılık konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Milas Veteriner Fakültesinde eğitim gören öğrencilere yönelik ilk kursların arıcılık ve ingilizce üzerine açılması planlandığını belirten Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ‘ öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda Veteriner Fakültemiz ile iş birliği içerisinde kurslarımızı açmayı sürdüreceğiz’ dedi.
 

Son Güncelleme Tarihi : 21.06.2022 21:16 Okunma Sayısı : 1015

Son Haberler