Milas Veteriner Fakültesi yeni öğretim modelini uygulamaya hazır

Milas Veteriner Fakültesi 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılı öğrenci kayıtları heyecanını yaşıyor. Bu yıl da öğrenci kontenjanını tam olarak dolduran fakültenin 52 yeni veteriner hekim adayı öğrencisine bilim yuvası olacaktır. Henüz genç bir fakülte olan Milas Veteriner Fakültesi, öğrenci tercihleri sıralamasında ülkemizde öğrenci kabul eden 28 veteriner fakültesi arasında on birinci sırada yer aldı.
Hızlı gelişmekte olan araştırma ve eğitim – öğretim altyapısıyla, yakın gelecekte Milas Veteriner Fakültesi sadece bölgenin değil, tüm Türkiye’nin gözde eğitim kurumlarından birisi olmaya doğru yol almaktadır.  Özellikle 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim yılının, bahar döneminde pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen uzaktan eğitim uygulamasında, Milas Veteriner Fakültesi teknolojik altyapısı ve öğretim kadrosunun yeterlilikleri ile süreci başarıyla yönetmiş, üniversite yönetiminin ve fakülte öğrencilerinin takdirini kazanmıştır. 
2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılında uygulanması planlanan karma (uzaktan – yüz yüze) eğitim sürecinde öğrencilerin hiçbir eksiklik hissetmemeleri ve mağdur olmamaları yönünde gerekli tüm önlemler alındı ve gerektiği taktirde uzaktan eğitim uygulamasına da hazır olan fakülte, özellikle uygulamalı dersler alanında üç boyutlu modeller ve artırılmış gerçekçilik teknolojisi kullanılarak hazırlanan mobil uygulamalar ile öğrencilerin daha kaliteli ve özgün ders materyalli kullanmaları sağlanacaktır.


 

Son Güncelleme Tarihi : 04.09.2020 15:41 Okunma Sayısı : 2726

Son Haberler