Ögrencilerimize Muğla ve ilçelerinde staj imkanı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında eğitim – öğretim ve akademik faaliyetlere başlayan Milas Veteriner Fakültesi, farklı alandaki mesleki kuruluşlarla eğitim, seminer ve çalıştay çalışmaları yanı sıran iş birliği anlaşmalarını düzenledi. Bugün bu iş birlikteliklerimize bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. Muğla Veteriner Hekimler Odası ile imzaladığımız iş birliği protokolü ile öğrencilerimiz Muğla merkez ve ilçelerdeki odaya kayıtlı serbest çalışan Veteriner Hekimler ile özel klinik ve hayvan Hastanelerinde staj ve uygulama etkinliklerini yapabilecekler, aynı zamanda eğitim dönemi içerisinde de farklı alanlarda kendilerini saha şartlarında geliştirebileceklerdir. Muğla Veteriner Hekimler Odası Bakanı sayın Serkan Alpözen’e teşekkür ediyoruz.

Prof. Dr. Artay YAĞCI

Son Güncelleme Tarihi : 18.05.2022 21:51 Okunma Sayısı : 1052